Helstekt fläskkotlett med fänkål, örter som myser med rotsaker

Jag gjorde en lite modifierad variant på denna:
http://www.scan.se/recept/1841/fankalskryddad-flaskkarre-med-rosmarin-och-inlagda-russin

Snabbmarinerade en hel kotlett med salt, peppar, lite torkad basilika och mortlad fänkål, stack hål i fettkappan ich trök ner gojibär. Runt om i formen lades oljade, saltade o pepprade rotselleri,potatis -och lökbitar. Hade på lite citronpeppar och vinäger efter tycke, samt hackade hasselnötter.
In i ugnen ca 1 timme. Innertemp. skulle bli 65 enligt förpackning, men den "råkade" bli ca 70-72 pga sena gäster.

+ Kotletten blev jättemör, genereös kappa som gav en fin yta på toppen och fettet en mycket rund fin smak (helt annosrlunda från vanliga billiga danska bitar eller dyl.), lättillagad och Ekologisk!

- Inte så pass märkvärdig ändå med tanke på priset. Svårt att hitta men tiislut fann jag den och då bara som hel bit, inga skivor.. Hårdlansera den mer!

----------------------------------------

Jag kommer nog satsa på denna produkt dock när jag skall bjuda på gris framöver. Så mkt bättre än budgetvarianter och dessutom bättre med ekologiskt och närproducerat. mat med gott samvete