Svensk rapsgris!

Idag fick studenten äntligen äta en härlig köttbit till lunch! I budgeten ingår det mycket lite av den vara så det ar mycket uppskattat. Till skillnad från de flesta var den enkel att hitta i butik, min vanliga ICA Supermarket hade den inne.  Förpackningen var snygg men lite klurig att öppna då fliken som man skulle dra den inte lossnade. 

Kotletterna serverade jag enligt beskrivningen på förpackningen. Stekte totalt 3 min med smör, salt och svartpeppar. Efter tiden var de inte helt klara så de fick någon minut till. Då hade jag en härligt genomstekt men saftig köttbit att lägga på tallriken. Till detta serverade jag matvete, chilibearnaise, keso och lite gurka. 

Jag valde att göra det enkelt för att verkligen känna kotlettens egna smaker och det gjorde mig inte besviken. Köttet ar smakrikt och kändes fylligt. Upplever ofta att kotlett är svårt att få till bra då det gärna blir lite torrt, men den här gången var det enkelt att lyckas.

Summan är en god köttbit med fyllig smak som jag gärna äter igen!